Wedstrijdverslagen

 28 mei: Afgelopen zaterdag hebben we de wedstrijd gehad in Erichem. Wij waren als 3de aan de beurt.. en met een mooie start van de run hoopte we op een finale waardige afstand.. Helaas liep dit anders en begaf de turbo het na de eerste 60 meter. Hierdoor werd de afstand 76,62 en eindigde we op de 10e plaats.
Dus we hebben weer veel te doen de komende 2 weken. Hopenlijk zijn de onderdelen op tijd binnen en krijgen we alles weer klaar voor zaterdag 11 juni want dan hebben we de volgende competitiewedstrijd in Stroe.



 
 
 
14 mei: Afgelopen zaterdag hebben we de 2de competitiewedstrijd gehad in het noord-hollandse Langedijk. Iets later dan gepland was onze klasse aan de beurt.. Nadat de sleepwagen na een aantal keer verzet te zijn goed stond waren wij eindelijk aan de beurt. Na een mooie run waarbij de snelheid er lekker inkwam zette Wilco de 3e full pull neer. Jammer genoeg ging het na de run mis( iets met met de brandstofpomp )en ging de motor hoger in toeren lopen zodat de noodstop getrokken moest worden. Hierdoor konden we niet meer aanhaken in de finale en behaalden we de 4de plaats. We hebben dus weer huiswerk. Hopenlijk valt de gevolgschade mee maar dat gaan we deze week bekijken... Volgende week zaterdag staat de volgende wedstrijd op het programma in Erichem.




 
 
 
27 april: De kop is eraf! Op koningsdag hebben we de eerste meters weer gemaakt. Rond vieren werd de groene vlag gegeven en was het Wilco die de eerste run neerzette in de proeftrek. De afstand 81.06 meter. Hierna werd besloten om de sleepwagen lichter te zetten. Helaas ging het de 2de run een stuk minder goed en waaide de motor al vroegtijdig uit zodat we op een afstand van 58.24 meter al tot stilstand kwamen. Daarmee behaalde we de 9de competitieplaats. Omdat er enige twijfel was of er soms problemen waren met de trekker ofniet hebben we buiten mededinging in de finale nog een keer meegereden. Gelukkig bleek dit niet het geval want deze run was een stuk beter! De volgende competitiewedstrijd staat zaterdag 14 mei op de planning! Deze word verreden in Langedijk.